Αθήνα 24-11-2017
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Ι
7o και 9o εξάμηνο
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
για την παράδοση των εργασιών
Λόγω της παράτασης των εργαστηρίων κατά μια εβδομάδα, οι εργασίες θα παραδοθούν -σε έντυπη μορφή- ως εξής:
---«Δείκτες θερμικής επεξεργασίας» (για όσους φοιτητές δεν παρέδωσαν την εργασία) την Δευτέρα 27/11/17 και «Αναλύσεις βουτύρου» και «Παρασκευή παγωτού» την Τετάρτη 10/1/18, στην κ. Ζωιδου (ισόγειο εργαστηρίου Γαλακτοκομίας)
---«Τεχνολογία παρασκευής γιαουρτιού» και «Τεχνολογία παρασκευής βουτύρου» την Τετάρτη 10/1/18, στην κ. Μανωλοπούλου (ισόγειο εργαστηρίου Γαλακτοκομίας).
Ευχαριστούμε
Από το Εργαστήριο Γαλακτοκομίας