Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών προκηρύσσει μία (1) θέση υποψηφίου διδάκτορος στο γνωστικό αντικείμενο «Φυσικές Ιδιότητες Τροφίμων» που θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο Μηχανικής Τροφίμων, Επεξεργασίας και Συντήρησης Γεωργικών Προϊόντων. Η διδακτορική διατριβή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ανάπτυξη αρτοσκευασμάτων ελεύθερων γλουτένης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και διαιτητικές ίνες με αξιοποίηση ενδογενών φυτικών πηγών» (Κωδικός Έργου: ‘’ΥΓΕΙΑ/ΤΡΟΦΗ/0609(ΒΙΕ)/08’’, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης – ΕΤΠΑ) και τη Δράση ΔΕΣΜΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι διδάκτορες να υποβάλλουν από 10 Μαρτίου έως 31 Μαρτίου 2011 στη Γραμματεία του ΠΜΣ «Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων & Διατροφή του Ανθρώπου» του Τμήματος τα απαραίτητα διακιολογητικά.
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
190.pdf | 299.8 KB |