ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ
ΜΑΘΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΩΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Προς τους φοιτητές του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών (ΕΖΠΥ)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα εργαστήρια του μαθήματος Τεχνολογία ζωικών προϊόντων «Παρασκευή γιαούρτης» και «Παρασκευή παγωτού» για τους φοιτητές του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών (ΕΖΠΥ), θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 23/11/15 και ώρα 2.30μμ. στην αίθουσα των εργαστηριακών ασκήσεων του Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας.
Από το Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Ισχύει έως:
24/11/2015