O ΕΛΚΕ ΓΠΑ στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: “Λειτουργικά γαλακτοκομικά προϊόντα και προϊόντα κρέατος υψηλής προστιθέμενης αξίας, ζυμούμενα ή εμπλουτισμένα με νέους προβιοτικούς μικροοργανισμούς απομονωμένους από παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα” / “Functional dairy and meat products with high added value fermented or enriched with new probiotic microorganisms isolated from Greek traditional products” - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΙ, που χρηματοδοτείται από ΓΓΕΤ και με Επιστημον. Υπεύθ. την κα Ε. Τσακαλίδου (Καθηγήτρια Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ)), προτίθεται να
αναθέσει για διάστημα έως 12 μηνών (με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη του εν λόγω έργου) σε ένα (1) άτομο με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό #4.727,00#€
(συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
19039_ΒΛΛΥ46Ψ8Ζ6-Κ8Ψ-TSAKALIDOU.pdf | 285.83 KB |