O ΕΛΚΕ ΓΠΑ στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: “Λειτουργικά γαλακτοκομικά προϊόντα και προϊόντα κρέατος υψηλής προστιθέμενης αξίας, ζυμούμενα ή εμπλουτισμένα με νέους προβιοτικούς μικροοργανισμούς απομονωμένους από παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα” / “Functional dairy and meat products with high added value fermented or enriched with new probiotic microorganisms isolated from Greek traditional products”- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΙ, που χρηματοδοτείται από ΓΓΕΤ και με Επιστημον. Υπεύθ. την κα Ε. Τσακαλίδου (Καθηγήτρια Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ)), προτίθεται να αναθέσει για διάστημα έως 6 μηνών (με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη του εν λόγω έργου) σε ένα (1) άτομο με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό #5.296,00#€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
19037_ΒΛΛΥ46Ψ8Ζ6-ΘΘ7-TSAKALIDOU.pdf | 285.29 KB |