Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών στην παραγωγή γιαουρτιού με αυξημένες βιολειτουργικές ιδιότητες (11ΣΥΝ_2_1265) (Implementation of innovative technologies in the production of yogurt with enhanced biofunctional properties INNOYOG)», το οποίο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του προγράμματος ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2011 της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας- ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ και σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Έρευνας (6η Συνεδρ. 11/07/2013), ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου σε θέση ερευνητή με αντικείμενο: Επίδραση των διαφόρων τύπων συμπυκνωμάτων πρωτεϊνών ορού γάλακτος και των επεξεργασιών τους στις
ιδιότητες προϊόντων γιαουρτιού.
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
12387_ΒΛ4046Ψ8Ζ6-ΘΨΡ.pdf | 149.17 KB |