Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών στην παραγωγή γιαουρτιού με αυξημένες βιολειτουργικές ιδιότητες (11ΣΥΝ_2_1265) (Implementation of innovative technologies in the production of yogurt with enhanced biofunctional properties INNOYOG)», το οποίο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του προγράμματος ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2011 της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας- ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ και σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Έρευνας (6η Συνεδρ. 11/07/2013), ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου σε θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή με αντικείμενο:
Μελέτη των ACE-ανασταλτικών (αντι-υπερτασικών) και ανοσο-ρυθμιστικών ιδιοτήτων πεπτιδίων που προέρχονται από το εμπορικό γιαούρτι και συναφών προϊόντων.
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
12386_ΒΛ4046Ψ8Ζ6-5ΔΗ.pdf | 149.68 KB |