Το προτεινόμενο Έργο, με τίτλο «Προσδιορισμός της ποιότητας του κρέατος μέσω ευφυούς συστήματος βασισμένο σε πολλαπλούς αισθητήρες - iMeatSense», στοχεύει στην ανάπτυξη και επικύρωση ταχέων αναλυτικών τεχνικών για τον προσδιορισμό της ποιότητας και της ασφάλειας του κρέατος και των προϊόντων του σε συνδυασμό με την εφαρμογή κατάλληλων μαθηματικών μεθόδων ανάλυσης των δεδομένων. Φορέας υλοποίησης του Έργου είναι το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας στο πλαίσιο της δράσης
Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση, Αριστεία Ι.
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
zabelas_phd_ΒΕΖΘ46Ψ8Ζ6-Ε8Ψ.pdf | 180.6 KB |
Ισχύει έως:
29/06/2013