Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 02/12/2011, στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης στις 12:15, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Π.Μ.Σ. «Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων & Διατροφή του Ανθρώπου» το σεμινάριο «Φρεσκοκατεψυγμένο ψάρι: ο εχθρός του νωπού. Πρόκειται για πλάνη ή μία εμπορική πραγματικότητα?», από τον κ. Ανδρέα Μπαρτζελά Διευθυντή Ποιότητας Καλλιμάνης Α.Ε. Βιομηχανική Εταιρεία Κατεψυγμένων Τροφίμων & Ποτών.
Παρακαλούμε να παρευρεθείτε.
Εκ της γραμματείας,
Ισχύει έως:
03/12/2011