Γ.Π.Α.

Επικοινωνία

Αιτήσεις - Οδηγίες

Ιστολόγια

Φόρουμ

Ανακοινώσεις

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 02/12/2011, στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης στις 12:15, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Π.Μ.Σ. «Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων & Διατροφή του Ανθρώπου» το σεμινάριο «Φρεσκοκατεψυγμένο ψάρι: ο εχθρός του νωπού. Πρόκειται για πλάνη ή μία εμπορική πραγματικότητα?», από τον κ. Ανδρέα Μπαρτζελά Διευθυντή Ποιότητας Καλλιμάνης Α.Ε. Βιομηχανική Εταιρεία Κατεψυγμένων Τροφίμων & Ποτών.

Παρακαλούμε να παρευρεθείτε.

Εκ της γραμματείας,

Ισχύει έως: 
03/12/2011
Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
Π.Μ.Σ. "Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων & Διατροφή του Ανθρώπου"