Γ.Π.Α.

Επικοινωνία

Αιτήσεις - Οδηγίες

Ιστολόγια

Φόρουμ

Ανακοινώσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Δ.Δ. κ. Ο. ΚΑΛΤΣΑ

Σας ενημερώνουμε ότι η υποψήφια διδάκτορας κ. Όλγα Καλτσά, θα παρουσιάσει δημόσια και θα εξεταστεί ενώπιον της επταμελούς επιτροπής στη διδακτορική της διατριβή με θέμα:

«Macro and mini/nano emulsions production containing different emulsifiers and stabilizers. Action of plant and fruit ingredients for the development of new flavors in final products» («Μακρο και μινι - νανογαλακτώματα με χρήση διαφορετικών γαλακτωματοποιητών / σταθεροποιητών και παραγωγή νέων γεύσεων από εκχυλίσματα φυτών και καρπών»).

Η παρουσίαση της ανωτέρω διδακτορικής διατριβής θα πραγματοποιηθεί την 01.10.2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακαλούμε να παρευρεθείτε.

Ισχύει έως: 
02/10/2015
Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
Γραμματεία Τμήματος Επιστ. & Τεχνολ. Τροφίμων