Σας ενημερώνουμε ότι η υποψήφια διδάκτορας κ. Όλγα Καλτσά, θα παρουσιάσει δημόσια και θα εξεταστεί ενώπιον της επταμελούς επιτροπής στη διδακτορική της διατριβή με θέμα:
«Macro and mini/nano emulsions production containing different emulsifiers and stabilizers. Action of plant and fruit ingredients for the development of new flavors in final products» («Μακρο και μινι - νανογαλακτώματα με χρήση διαφορετικών γαλακτωματοποιητών / σταθεροποιητών και παραγωγή νέων γεύσεων από εκχυλίσματα φυτών και καρπών»).
Η παρουσίαση της ανωτέρω διδακτορικής διατριβής θα πραγματοποιηθεί την 01.10.2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παρακαλούμε να παρευρεθείτε.
Ισχύει έως:
02/10/2015